Blog

Informacje o promocjach i wydarzeniach w Drugim Dnie

Pizza i piwo rzemieślnicze – połączenie idealne!

Kto upiekł pierwszą pizzę? Całkiem prawdopodobne, że stoją za tym starożytni Rzymianie. A placki z serem i dodatkami zaczęto nazywać pizzą już w średniowieczu, gdy piwowarstwo przeżywało swój gwałtowny rozwój.

Można więc powiedzieć, że piwo i pizza to bardzo starzy kumple.

Continue reading

Witajcie w Drugim Dnie!

Drugie Dno to multitap rotacyjnie serwujący z 12 kranów rzemieślnicze piwo z najlepszych polskich i zagranicznych browarów, a z pozostałych sześciu cydry, włoskie wino musujące, beer cocktail i lemoniadę. Otwarta kuchnia umożliwia obserwowanie kucharzy przygotowujących dania i przekąski dobrane w taki sposób, aby podkreślały smak piwa. Do dyspozycji gości są 3 sale z niezależnym nagłośnieniem oraz antresola. Miejsce z klimatem, dobrą muzyką i kompetentną obsługą.

Scroll to top